Voor alle Ouwe Seunen en dagjestoeristen

Het allereerste blogbericht is een feit en de website is in de lucht! Wij zijn er klaar voor om iedereen te laten zien wat een mooie en tikje eigenzinnige stad Harlingen is!

We gaan met deze blog Harlingen op de kaart zetten, want deze Friese stad verdient naar onze mening veel meer aandacht. We geven de Harlingers; ‘Ouwe Seunen’ een platform en houden ze op de hoogte van de tofste events.

We schrijven ook voor de vele toeristen die jaarlijks in Harlingen komen. Zij zijn met een charterschip aangemeerd, bezoeken de Friese Elfsteden of zijn op doorreis naar de eilanden. Juist dan kunnen zij in korte tijd de mooie binnenstad ervaren, winkelen of op het terras genieten van een bakje koffie. Wie weet komen ze later terug voor een weekendje ‘uitwaaien’ en genieten in Harlingen!

“We willen op eigen initiatief mensen inspireren en laten zien hoe hip Harlingen kan zijn!”

Wij zijn twee dames (22) die al jaren in Harlingen wonen en daarom de stad door en door kennen. “De blog is voor iedereen; jong en oud, gezinnen, dagjestoeristen, noem maar op! We willen gewoon op eigen initiatief mensen inspireren en laten zien hoe hip Harlingen kan zijn.”

Bedankt voor je bezoek aan de blogpagina! Binnenkort lanceren we het eerste interview met één van de Harlinger ondernemers onder de rubriek “Inside Harlingen” en lichten we een mooie tentoonstelling uit onder de rubriek “Cultuur”. Dus kom gauw nog maar eens terug!

Tall Ships Races 2018 Harlingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s