3x Moederdag in Harlingen

Zondag worden alle mama’s weer in het zonnetje gezet, want het is weer Moederdag! Heb je nog geen ideeën om samen met je moeder te doen of een mooi cadeau om te geven? Wij hebben een paar acties en events voor jullie uitgezocht om op Moederdag in Harlingen te doen!

Karsten Wonen Festival

Op zondag 12 mei wordt het Karsten Wonen Festival georganiseerd in het Entrepotgebouw. Laat jou en je moeder inspireren en adviseren op interieurgebied!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

High Tea in Levels

Verras je moeder met onbeperkt thee en koffie en heel veel lekkere hapjes! Bij Levels kun je zondag (op reservering) samen met je moeder een high tea doen! Gezellig bijkletsen en met het buikje vol naar huis gaan 😉

Afbeelding kan het volgende bevatten: strepen

Moederdagkaart in Restaurant Ons

Restaurant Ons in Harlingen heeft voor moederdag een speciaal ‘All you can love your mum’ menu! Samen onbeperkt gerechten eten, heerlijk! Het menu vind je op hun website.

Moederdagcadeautjes

Voor cadeautjes kun je in de stad van Harlingen bijna overal wel terecht voor leuke moederdagacties! Een aantal winkels die de perfecte moederdagcadeautjes hebben zijn: Faber Lederwaren, Expert, Second Swoop en Dio. Maar er zijn vast nog meer winkels met leuke acties, dus neem gewoon even een kijkje in de stad!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s